Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za mimořádně inteligentní odpověd.;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Dá se dokázat existence boha, intuice, předtucha, a šestý smysl u zvířat? ???? Dá se dokázat existence meridiánů, které se skutečně shodují s nervovými drahami??? všechno jmenované skutečně existuje, ale všechno se skutečně nedá vidět, nahmatat, či měřit. Děkuji předem za odpověd. Že je pamět i ve všem neživém, to je jeden z nejzákladnějších zákonů vesmíru. Je to i částečná definice boha, od Ignatěnka. Knih o informaci či myšlence ve vesmíru je přebytek. Mám mnoho zkušeností, že hlupákovi nestačí ani tisíc argumentů.Kdo NECHCE, nikdy nepochopí. Opakuji, je hloupost přesvědčovat kohokoliv o existenci boha a o zákonech vesmíru, to musí každý pochopit sám. Znal jsem nepřímo jednoho velmi protivného dědka, který měl velmi těžkou nemoc. V osmdesáti najednou zjistil, že existuje bůh. Není žádný fanatik, chodí mezi mladé lidi a je neuvěřitelný srandista a časem se sám uzdravil z velmi těžké nemoci.! Nevýhoda pro nevěřící je, že v krizi či při nemoci nemohou čekat záchranu od boha. Jsem nevěřící, ale díky numerologii a astrologii vím, že náhoda neexistuje. Mnoho astronautů, pilotů a vědců zjistilo díky své práci, že bůh existuje. Takže čekám na odpověd, jak se dá dokázat existence boha, intuice, předtucha a meridiánové dráhy? Tyto věci není schopen dokázat ani trapný Sysifos.

1 2
možnosti

Tak když teda čekáte předem na odpověď, tak vám klidně odpovím. Nedá se to dokázat. Jestli to nebude tím, že většina těch věcí prostě neexistuje.

Stejně jako astrologie a numerologie. Oháníte se těmito pojmy, ale nejste schopen říci PŘÍČINU těchto jevů. Opakujete jen DŮSLEDKY. 

Takže je to opět jednoduché, řekněte mi CO tedy způsobuje dané jevy a já vám uvěřím.

A kam mám přijet se podívat na to odklánění kouře myšlenkou?

1 0
možnosti
Foto

nechci zatracovat jedním šmahem všechny alternativní léčby, ale jedna věc mi na nich vadí. Vždy uvádí všechny případy, kdy to pomohlo, ale nikdy, kdy to nepomohlo.

U běžné medicíny existují naprosto přesné statistiky úspěšnosti léčby té, či oné nemoci, ale alternativní medicína taskovou statistiku nemá.

1 0
možnosti

J35a61n 52M28e63r68t12a

21. 5. 2014 22:12

Ten problém s homeopatiky je, že není žádný důvod věřit tomu, že by měla fungovat, ten princip, na kterém by měla fungovat je vymyšlený čistě jen kvůli tomu aby se dalo homeopatii jakési "vysvětlení". Je to samoúčelná hypotéza. A přestože se homeopatie objevila už před 200 lety, výsledky výzkumů jsou "inconclusive" přinejlepším. Znám jen málo věcí, které by se tolik zkoumali s tak špatnými průběžnými výsledky.

0 0
možnosti

Tak autore ,příště dejte holotropní dýchání,to Sisyfové také milují.

Mám za sebou 10 seancí a velmi zajímavé to bylo.

0 0
možnosti

autor je hnidopich a žvanil... necitelna kombinace

0 1
možnosti
Foto

Další adept na soukromý bludný balvan. Další Plíšková.

1 0
možnosti
Foto

Další adept na soukromý bludný balvan. Další Plíšková.

0 0
možnosti
Foto

Homeopatie opravdu funguje jen na nákladě efektu Placebo.  Prokázal to přední anglický homeopatik, který ale původně chtěl prokázat opak.  Deset let se to prý pokoušel prokázat až musel uznat, že se homeopatici mýlí.  Z uznávaného homeopatika, dokonce přítele prince Charlese ,  který homeopatii věří, se stal v této komunitě nenáviděnou osobou.  Bohužel si na jméno toho profesora nevzpomínám, ale dá se to dohledat.

0 0
možnosti

Funguje i na zvířata a kojence -- jasné placebo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS