Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M53i51l24a48n 15K28e43s81l

16. 3. 2015 18:31

Když jdu do Kauflandu v sobotu nakupovat ,tak  mohu vidět jak kluci snaživí vietnamští ládují do svých dodávek kvanta zboží,které je zrovna v akci.To,že v letáku je uvedeno omezení na množství nakupovaného zboží nikomu nevadí.Paní v kase to rozepíše.Sledoval jsem farmářského stánkaře,který před otevřením svého stánku se stavil pro zboží v Lídlu.Zboží dále,samozřejmě prodávají s přirážkou,která jde jim rovnou do kapsy.  Pochybuji,že takto nakoupené zboží projde jejich učetnictvím. Nevím,kolik je takových podnikavců,ale těch malých domů bude dost.Hygiena si také příjde na své:nůž použitý farmářkou k manikuře použije následně k porcování melounů či mražené zboží rychlého občerstvení je převáženo v parném létě několik hodin na korbě auta.Nepomohli by kasy?Toto jsou postřehy člověka v oboru neznalého.

0 0
možnosti
Foto

Vy to asi ještě nevíte, ale tak obchod běžně funguje. Nakoupíte někde levně a jinde dráž prodáte. Co vám zbude je zisk. Tak to chodí u podnikatelů. 

Vaše pochybnosti si nechte zarámovat. Přesně o takové se opírá Babiš. Sám ví o podnikání velké kulové, bez dotací a státních intervencí ve prospěch jeho firem by patrně jeho impérium rychle skončilo v mínusu. I kdyby všichni ti obchodníci půlku tržeb zatajili, pořád jsou prospěšnější než Babiš, který od státu víc vydojí než mu odevzdá na daních.

0 0
možnosti
Foto

Změní se to, že se budeme víc bát jeden druhého.

2 0
možnosti
RO

Autore, škoda, že jste nenapsal čím se živíte vy.

0 0
možnosti
Foto

K čemu by vám ta informace byla?

0 0
možnosti
Foto

Daně jsou jen jiný název pro loupež a proto k tomu takto lidé přistupují. Kam oko loupežníka nedohlédne, tam se nenechají okrádat.

0 0
možnosti
MP

domnívám se že většina OSVČ není plátcem DPH a pokud ano tak by se jim zboží a materiál ůčetně hromadil ve skladu a finanční kontrola by nato hned přišla. Zajímavější bude třeba sledovat jak velké firmy  uplatňují DPH na vstupu ale na výstupu ne, neboť toto zboží fiktivně opustilo hranice a přitom je prodáno v Čr

5 0
možnosti
Foto

Bordel v účetní evidenci by měli, ať jsou plátci DPH či nikoliv. U plátců by se jen hůře přizpůsoboval sklad evidenci, protože by pak nesouhlasila s přiznáními. Ale to je snadno řešitelné tím, že část zboží bude vždy mimo evidenci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1433x
Osmý trpaslík se jmenoval Remcal.

Seznam rubrik