Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo - jenže ty gangsterky jsou někde na dálnici, na které není kam ujet. Jedninný účinný zátaras pro motocykl v Praze je v podstatě jen v tunelu. A je třeba ho stihnout.

K poznámce o tom, co v době "honičky" plicie věděla: řidič je ochoten z nějakých důvodů ujíždět hlídce a klidně ject jako blázen, To člověk s čistým, ba ani s "téměř" čistým svědomím nedělá.

0 0
možnosti

Z hlediska Fyziky máte všichni generálové možnost vymyslet situaci,kdy dojde k násilnému a zároveň nezraňujícímu zastavení jakéhokoli jednostopého vozidla s nestabilním těžištěm.

Z videa je vidět, že reakce motorkáře byla pomalá, protože ten policejní vůz byl vidět před více než 2 vteřinami a dokonce motorkář měl prostor uhnout doprava. Ale chápu, že všichni z videa vidí pouze srážku. Jinak si nedovedu představit situaci"nechat dostatečnou brzdnou dráhu", protože po zastavení se řidič otočí na místě a jede zpět. To s autem tak rychle nejde.

0 0
možnosti

Soudíte podle mediálních výstupů, a to je špatně.

0 0
možnosti

Máte pravdu. Ovšem pokud mediální výstupy jsou evidentně chbné. Který výstup, použitý v hodnocení považujete za nedůvěryhodný?

PS: Moc jiných, než mediálních informací o světě nemáme. Je nám tedy zakázáno soudit, posuzovat?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS